Mit eget livs Eventyr

 

I den senere tid er Torben Iversens foredrag ”Mit eget livs eventyr” blevet meget populært. I foredragsforeninger, fagforeninger, ældreklubber og pensionistforeninger. Og i skoleklasser og virksomheder!

Underholdende, ærligt, og ikke uden selvironi fortæller Torben om sit liv i eventyrets tjeneste. Om opture og nedture! ”Min mor var vaskekone”, kan han fortælle – om barndommens drøm om et liv i cirkus, om skolelæreruddannelsen, om bingo på lokal-TV, om at dumpe ved optagelsesprøven på teaterskolen, om kærligheden, om troen på, at ved flid og vedholdenhed skal det lykkes, om tilfælde på tilfælde, der har gjort ham til Odenses og hele det lille kongeriges H C Andersen - nu på 27. år!

Om julemanden , som han som sekstenårig opfandt sin egen skæve udgave af. Om at leve af at lege og hele tiden få nye, krøllede ideer! 

Om dem, der realiseres og dem, der stadig venter i skuffen! Om oplevelser med den høje hat i Danmark og hele den store, vide verden! Fra Kina til Amerika!

Selvfølgelig er foredraget også fyldt med H C Andersen-citater – digte og læresætninger! Et kort eventyr kan det også blive til, når Torben oplæser sin egen favorit blandt de mange vidunderlige fortællinger i eventyrbogen!

 

Og efterfølgende er der altid til spørgsmål og debat! Det er ganske vist!

 

EVENTYRET OM EVENTYRENE

 

Andersen sagde selv: Eventyrene skal høres!

 

I dette foredrag, oplæser jeg med lune og humor kendte og for de fleste ukendte eventyr af H C Andersen! De er evigtgyldige – har meget på hjerte – også i vor tid! Og jeg fortæller historien om historien: Hvorfra fik H C Andersen ideen, inspirationen til eventyret, hvordan så verden ud omkring ham, hvad optag ham.

 

Fire-fem eventyr er på programmet – og vi kommer tæt på digteren og hans tid! Der bliver også plads til et par muntre anekdoter om mit liv med den høje hat!