Kulturen anbefaler

 

Tidligere Erhvervs- og økonomiminister Bent Bendtsen

"Jeg har ved flere lejligheder gjort brug af H.C. Andersen Paraden i praksis. Især ved arrangementer af internationalt snit har paraden været lige netop det, der vippede vores indsats over mod succes og særlig opmærksomhed. Det er jo ofte en hårfin balance, og her kan jeg kun anbefale at involvere paraden".

 

Brian Mikkelsen

"Gennem 15 år har H.C. Andersen Paraden gjort den gamle digter levende for publikum på den måde, som Andersen selv satte allermest pris på - som et festligt teater på gaden og pladser. Ofte er det besøgende fra det store udland, der får fornøjelsen af at eventyrene levendegjort og får en ligeså stor oplevelse som den H.C. Andersen selv havde, når han fulgte sit motto "at rejse er at leve", og nød livet og kunsten i byerne over hele Europa. man kan næppe forestille sig en bedre hæder til den snart 201-årige eventyrdigter end det arbejde, der gøres af alle engagerede medvirkende i H.C. Andersen Paraden".

 

Borgmester Anker Boye

H.C. Andersen Paraden er en smuk svane og en festlig og farverig ambassadør for Odense. En entusiastisk skuespiller med forkærlighed for eventyr og et dygtigt hold af sang- og spilleglade børn og unge har gjort det til en livsstil at sætte digter Andersen i fokus, så store og små borgere, turister og erhvervsgæster fra ind- og udland fryder sig over de verdensberømte eventyr. 15 år og 4.000 forestillinger i eventyrets tjeneste er et udtryk for udholdenhed, format og professionalisme!