Optrædener

 

H.C. Andersen Paradens optræden kan tilpasses enhver situation. Jubilæum i børnehaven, byfesten, 60-årsfødselsdagsfesten på en af Danmarks herregårde, statsministerens gallamiddag for sine nordiske kolleger. Der er mange kombinationsmuligheder:

- Et 20-25 minutters show med 20 spillere (dansk, engelsk, tysk) i forbindelse med en middag i eventyrets tegn.

- Modtagelse af gæsterne med trommehvirvler og eventyrfigurerne, der går rundt og hilser på eller står i espaillier på trappen.

 

- H.C. Andersen tager i mod gæsterne i hotellets foyer og er sammen med Prinsessen på Ærten guide på kanalrundfartsbåden eller i bussen til aftenens spisested.

- H.C. Andersen tager i mod gæsterne i hotellets foyer og spadserer sammen med dem fra hotellet til Tivoli, Nyhavn eller Det kongelige Teater. Undervejs møder vi eventyrfigurerne, der slutter sig til det bemærkelsesværdige selskab.

- H.C. Andersen og 3-4 af de populære eventyrfigurer optræder i forbindelse med en middag, hvor gæsterne præsenteres for digterens liv og værk - og Kjøbenhavn, som byen så ud for 175 år siden.

- H.C. Andersen Paraden er den helt store overraskelse på busturen til Kronborg, Egeskov eller et andet slot eller herregård.

- Næste mulighed: Din idé! Kombinationsmulighederne er mange - og eventyrfigurerne stiller med glæde og smil op til fotografering igen og igen.

Torben Iversen kan supplere med oplæsning af kendte og ukendte eventyr, improvisere over højdepunkter i Andersens liv og værk ("Mit livs eventyr"), præsentere en aktuel tekst skrevet til lejligheden (et smukt eller humoristisk eventyr om dagens fødselar, brudepar osv.) eller medvirke som toastmaster eller konferencier.