Eventyrslottet

Om sommeren er H C Andersen Paraden og Eventyrslottet en af Odenses top-turistattraktioner

Eventyrslottet, der ligger smukt under trækronerne i Eventyrhaven (officielt: H C Andersen Haven) helt centralt i Odense, er om sommeren rammen om H C Andersen Paradens forestilling ”24 eventyr på 24 minutter præsenteret af 24 eventyrfigurer”. Vi møder en lang række af de populære eventyr af H C Andersen i et lille, musikalsk og finurligt show – og der er gratis adgang. Efter forestillingen stiller eventyrfigurerne op til fotografering… og ja, Den lille havfrue kan ses på sin sten i Odense Å, der strømmer gennem Eventyrhaven. Der er forestillinger mandag til lørdag i sommerugerne

27 til 32 – kl. 11.00 og 13.00. Som optakt til eftermiddagsforestillingen kan publikum møde eventyrparaden, Den grimme ælling og den smukke svane på Flakhaven foran byens rådhus. Det sker mandag til fredag kl. 12.45. Efter den lille event følger eventyrfigurerne publikum fra hele den vide verden til forestilling på eventyrslottet. Lørdage i samme periode går H C Andersen Paraden gennem gågaderne i Odense City før kl. 13-forestillingen.

EKSTRAFORESTILLINGER

I august i forbindelse med Odense Blomsterfestival og HCA Festivals. Se www.blomsterfestival.dk og www.hcafestivals.dk

 

EVENTYR PÅ ÅEN

I skolesommerferien mandag til fredag kl. 14.00. Se www.aafart.dk 

 

KLASSISK MUSIK & EVENTYR

På eventyrslottets scene onsdage i juli kl. 19.00. Stemningsfuldt, uhøjtideligt. Professionelle, unge klassiske kammermusikere spiller og Torben Iversen oplæser et lille (for de fleste!) ukendt eventyr af H C Andersen.

 

H. C. ANDERSEN JULEMARKEDET 

Se www.hcajulemarkedet.dk

Kontakt:

Dit solist-, musik-bookingbureau

eller

Torben Iversen

Tlf. +45 24276335

iversen@postkasse.com

De eventyrlige sponsorer:

Odense Marcipan

L´easy

GF Forsikring

Barfoed Group

Danske Bank